Tuli vastaan blogi, josta on oikeasti aika vaikea muodostaa mielipidettä.

Sitaatti:

Noin. Nyt kun Christa on pk-seudulla niin pitihän sitä tytyä ajaa oikein kunnolla. Sovin Jarmon kanssa, että persereikä on ainoa aukko johon tytsyä pistetään ja niinhän siinä kävi. Kyrvännuppiin iso klikki tiikeribalsamia ja yhdellä hujauksella Christan tummaan koloon. Tyttö ulvoi ja uikutti. Teennäistä. Christa on teennäisyyden huipentuma. Vakava itsetunto-ongelma, mielikuvituspoikaystäviä ja kauhea tarve kommentoida

(…)

Tanssihousut on kumia ja niissä sojottaa sisäpuolella tekokyrpä – jos joku ei satu tietämään. Housut rasvalla jalkaan ja tanssia kolmannella. Ihana hytkyä teknon parissa ja katsella kun itsetunto-ongelmaista höylätään. Itsekin tulin neljä kertaa.

(…)

Christan hoonaus loppui siihen, että laitoimme ilmapatjan jalkapumpulla ilmaa Christan persereikään. Nopeasti suppilo irti perseestä ja tilalle vappupilli ja tikistys. Tikistä Christa! Ja Christa tikisti! Valtavan hieno törähdys vapun kunniaksi.

(…)

Varsinkin tämän romanttisen kohtauksen finaali vetää sangen sanattomaksi. Jotkut näköjään ottavat seksuaalisen vapautumisen aika tosissaan.

Mainokset