Tämänviikkoinen viikkokirje ei tullut Jani ”Romeo” Päivärinnalta vaan Miehen Käsikirjan Markolta, joka sinänsä on tuttavuutena uusi heebo, mutta vilpittömän ihastuttava ihminen hänkin.

Suuren seminaarin lähestyessä Marko käyttää tilaisuuden hyväkseen ja julistaa, että

Sinun ei tarvitse ikinä kokea mielipahaa naisten kanssa. Sinun ei tarvitse ikinä arvuutella, miten saisit haluamasi naisen kiinnostumaan sinusta. Sinun ei tarvitse ikinä juoda päätäsi täyteen pystyäksesi lähestymään ja aloittamaan keskustelun haluamasi naisen kanssa iästäsi. Sinun ei tarvitse ikinä joutua jätetyksi. Sinun ei tarvitse ikinä saada pakkeja. Sinun ei tarvitse ikinä kokea epäonnistuneesi naiste kanssa varallisuudesta ja asemastasi riippumatta. Mutta vain, jos osallistut seminaariin.

Mielestäni tämä on aika hienoa. Toivottavasti menette kaikki sankoin joukoin paikalle. Varsinkin, kun

Seminaarin jälkeet olet paljon onnellisempi ja tyytyväisempi itseesi. Seminaarissa aloitamme prosessin, jolla työstämme mielesi kuntoon. Vain saavuttamalla täydellisen kontrollin omasta mielestäsi voit ikinä olla onnallinen. Seminaarin jälkeen alat saamaan myös muuta elämääsi raiteilleen. Seminaarin jälkeen sinun kokema muutos on kokonaisvaltainentila, jollaista harva mies kykenee ikinä elämässään saavuttamaan.

Me haluamme tehdä sinusta onnellisemman ja tasapainoisemman yksilön. Me haluamme auttaa sinua saavuttamaan omalle elämällesi tärkeät päämäärät erityisesti naisten kanssa.

Mitäs siihen sanotte? Hä? Tytöt voisitte kertoa pitääkö miesten useinkin juoda pää täyteen voidakseen keskustella naisen kanssa iästään, tai ylipäätään keskustelevatko miehet kovinkin usein iästään naisten kanssa ja jos, mihin he näyttävät sillä pyrkivän.

Mainokset