Kommenteissa tuolla käydään keskustelua aina niin kiehtovan Birdyn persoonasta (kuten jo siellä sanoin, tähän ei pitäisi seota, mutta oikeasti on pikku pakko jatkaa).

Itse kirjoittelin kommentteihin, että nähdäkseni ihmisiltä ei oikein voi vaatia johdonmukaisuutta ja sikäli Birdynkään epäjohdonmukaisuus ei riitä teilaamisen perusteeksi. Suurmufti Höglund puolestaan kertoo itseään häiritsevän, kun feministiksi tunnustautuva nainen pönkittää perinteisiä sukupuolirooleja, mikä mielestäni todistaa juuri äsken sanomani: johdonmukaisuutta ei voi vaatia otukselta, joka on vain ihminen.

Nimittäin pitääkö mun nyt ihan oikeasti Panu Höglundille erikseen kertoa, että reaalisesti olemassaolevissa feminismeissä väitteet suuremmasta vapaudesta rooliodotuksista myös miehille ovat juttua, pelkkää juttua.

Lisäys: saan sanoilleni tukea yllättävältä taholta. Kansanedustaja Susanna Rahkonen (joka muistaakseni on kunnostautunut lupaamalla seksuaalista huomiota – toki vain pusun, ei enempää, mutta on se silti aikamoinen konstruktio – miehille palkkioksi prostituution vastustamisesta) katsoo hyväksi kehottaa miehiä, jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä asioista, vetämään hameen päälleen. Ihmetelkää.

Mainokset