Lukaiskaapa tämä.

Kirjoittaja on muuan huumorintajuttomimmista ja fasistisimmin elämään ja ihmisiin suhtautuvista änkyrä-änkyrä-änkyrä-feministeistä koko gorram internetissä (ja se tietysti on hänen oikeutensa).

Mielenkiintoista tekstissä on, että edes tämä ei koe voivansa ajella karvojaan tai olla ajelematta niitä oman mielensä mukaan. Se joutuu harjoittelemalla harjoittelemaan että nyt annan kasvaa tänne ja nyt tonne ja lopulta kuumana päivänä on pakko-pakko ajaa sääret, että voi käyttää shortseja.

Ensimmäinen ajatukseni oli viisastella tekstistä jotain pikkunäppärää, mutta päätin jättää sen tekemättä. Sen sijaan ajatukseni harhautui ottamaan kirjoittajan tosissaan ja seuraava kysymys kuuluu näin: jos me hyväksymme, että naisten oikeasti on yhteiskunnan painostuksen takia pakko, pakkotyyppinen pakko, poistaa karvoitus sääristään, kainaloistaan ja hurlumhei-stään, onko tälle samalle pakolle vastineita miesten elämässä? Jos on, ovatko ne yhtä keinotekoisia ja turhanpäiväisiä? Pääsisisikö niistä eroon yhtä helposti kuin naiset voisivat jättää karvansa ajamatta?

Mainokset