Dumbledorellahan oli lemmikkinä Feniks-lintu, sellainen joka säännöllisesti leimahtaa liekkeihin, palaa tuhkaksi ja syntyy sitten uudestaan. Lisäksi se aineiston perusteella osaa ilmestyä ja kadota vähän mielensä mukaan sekä kantaa suunnilleen mitä vain.

Feeniks-lintu on oikeastaan aika pelottava otus, koska taikakykyjen alla on ihan vain älypää papukaija. Ensinnäkin sitä olisi ihan turha käydä opettamaan missä sopii leimahdella ja missä ei. Ja koska se on kaikkien isojen kaijojen tapaan hyvin lojaali otus ja kiintyy ihmiseensä kovasti, se epäilemättä myös tuhrautuu ankarasti kun ihminen ei olekaan paikalla vaan esim. töissä tai baarissa, ja kun papukaija turhautuu, sehän rupeaa sisustamaan huonetta uusiksi.

Eikä tässäkään vielä mitään, mutta kun sitä ei seinät pidättele ja se jaksaa nostaa ja kantaa vähän mitä vain, se saattaisi esim. sisustaa taloyhtiön parkkipaikan ihan uuteen uskoon.

Miten mä selittäisin naapureille, että mun papukaija on pinonnut niiden autot toistensa päälle, siirtänyt roskakatoksen keskelle ajotietä ja polttanut pesutuvan?

Mainokset