Käykää lukemassa tämä. Siitä se alkupuolen osa, jossa puhutaan väkivallasta.

Luettu?

Nähdäkseni esitetyt kysymykset ovat relevantteja ja vilpittömiä jokseenkin kautta linjan, joten ne ansaitsevat relevantteja ja vilpittömiä vastauksia. En väitä olevani niin ylipappi, että pystyisin vastaamaan koko mieskunnan puolesta, mutta kenties sentään saan sanotuksi jotain ohi ja yli välittömän oman kokemukseni.

Sitten mennään. Poimin tekstistä kysymyksiä ja vastaan niihin, miten parhaiten taidan.

Mikä helvetin valuvika siinä Y-kromosomissa on?

Ei se ole valuvika. Se on ominaisuus. Testosteroni ei ole mikään erityisen lempeä kaveri eikä monenkaan asian tarvitse miehen elämässä mennä vikaan, kun mies alkaa pitää huolta siitä, että vikaan menee kaikki muukin. Ei kaunista katsottavaa, ja olen valmis ensimmäisenä myöntämään sen.

(…) jos ajattelen liiaksi sitä, mitä mieskunta maailmassa puuhaa, en voi katsoa läheisiä hyviä miehiä ilman ikävää likaista tietoisuutta siitä, että jos Y-kromosomissa asuu tuollainen väkivallan ja alistamisen siemen, onko se myös minun läheisissä ihanissa miehissäni? Miten he ovat saaneet tuollaisen potentiaalin kuriin? Vai onko maailmassa yksinkertaisesti kahdenlaisia miehiä, niin pohjattoman lopullisen erilaisia toisiinsa verrattuna?

On, se on myös heissä. Se potentiaali on mieskunnan lahja ja kirous ja nousee siitä, että kaikki me olemme elukoista kehittyneet. Samalla potentiaalilla on myös lennetty kuuhun, kukistettu polio ja pelastettu kulloistakin isänmaata kulloiseltakin vainolaiselta kautta aikain.

Me olemme saaneet sen kuriin hyvien olosuhteiden ja perkeleellisen itsekurin yhdistelmällä.

Ei, ei ole kahdenlaisia.

Olisiko rakas kultahani/isä/veli/ystävämies sotatilassa muiden mukana raiskaamassa viholliskansan naisia ja tyttöjä? Miten helvetissä miehellä voi ottaa eteen, kun hän pieksee kirkuvaa tyttölasta? Millä miehellä seisoo, kun hän panee väkivalloin vastentahtoista ihmistä? Liittyykö Y-kromosomiin sellainen ylimääräinen käikäle, joka saa verisen, väkivaltaisen episodin tuntumaan nautinnolta ja seksiltä?

Ei välttämättä. Yleensä tuollaisissa tilanteissa on kyse joukkojen villiintymisestä tai armeijasta, joka ei alunperinkään ollut muuta kuin pyssymiesten kaarti, tai sisällissodan tapaisesta leppymättömästä vihasta.

Minäkään en sitä tiedä. En osaa kuvitella.

Ks. yllä.

Ikävä kyllä vastaus näyttää olevan myönteinen. Myönteisessä vastauksessa on kuitenkin varaumia mukana eli kuka tahansa ei, eikä missä oloissa tahansa, eivätkä kaikki vaikka olot olisivat mitkä. Jokainen suomalainen mies varmasti uskoo kuuluvansa viimeksi mainittuihin, enkä tee tässä poikkeusta.

Olisiko kivakin mies oikeastaan ihan mielissään, jos naisilta otettaisiin yhtäkkiä kaikki valta pois ja nainen olisi täysin miehensä vallassa ja holhouksessa? Siksikö naisen taloudellinen itsenäisyys aiheuttaa avioeroja, koska mies ei kestä naista, jolla on vapaus valita (liian epävarmaa) vaan mies tahtoo naisen, jota hän hallitsee (nainen kotona raskaana ja lapsia hoitamassa, taloudellisesti riippuvaisena miehestä)ja joka ei voi lähteä, vaikka mies olisi kuinka kusipää?

Ei.

Ei.

Eikö mieskunnalle ole selvinnyt vieläkään se tosiasia, että alistettu ei koskaan, ikinä eikä missään mahdollisessa maailmassa aidosti rakasta, kunnioita tai arvosta alistajaansa?

Toisille on, toisille ei. Muutamat eivät niin pidä väliksi siitä rakkaudesta.

*lukuohje*

Kuten välkyimmät varmasti itsekin huomaavat, tässä tekstissä ei tällä kertaa puhuta sanaakaan geneeristen naisten yhteisistä huonoista ominaisuuksista. Suosittelen jokaista vetämään siitä sen johtopäätöksen, että sitä ei ollut tarkoituskaan tehdä, ja jos suinkin malttaa, olemaan tällä kertaa keskustelematta niistä. Kaikki aikanaan.

*end of lukuohje*

Mainokset