Luopio-plutoona valisti meitä joskus aikaisemmin, että ei ole olemassa mitään avoliittoa, ainoastaan avosuhde. Ihmisten omaa määrittelyä elämäntavastaan ei suvaita, koska se ei vastaa sanaa.

Tämä tuli mieleeni Anni-tädin lausunnosta, jonka mukaan Vuoden 2003 jälkeen on eduskuntaan ja valtuustoihin äänestetty roisin kriittisesti maahanmuuttajiin suhtautuvia ehdokkaita.

Nythän on niin, että kun 17-vuotias amisviixinazze kyllästyy älymystön kotkotuksiin ja karjaisee ilmoille otsikon kysymyksen, ainoastaan Rohkeutta on -väki edes ymmärtää kysymyksen. Meillä kansankiihotuspiireissä puhutaan maahanmuuttopolitiikasta ja vastustetaan sen nykymuotoa, mutta kenellekään ei tulisi mieleenkään vastustaa erikseen maahanmuuttajia. Mitä se edes tarkoittaa?

Katselkaa muuten huviksenne sillä silmällä ympärillenne. Palkinnoksi, kuten aina, banaaneja, mikäli kukaan löytää viherikön, joka ei systemaattisesti puhuisi nimenomaan maahanmuuttajien vastustamisesta tilanteessa, jossa kukaan, yhtään kukaan, uskaltaa kritisoida maahanmuuttopolitiikkaa. Tai oikeastaan edes kannattaa sitä muistamatta lausua tarpeellisia liturgisia loitsuja.

Mainokset