Iirin kielen asiantuntija Panu Höglund päätti omista tutkimattomista syistään juuri nyt, kaiken jo periaatteessa unohduttua, tulla avautumaan vanhoista. En tietenkään kuvittele hänen poistavan tekstiään, koska eihän hän suinkaan ole tunnettu siitä, että siivoilisi jälkiään netistä, mutta laitetaan nyt kommentti sanasta sanaan sellaisenaan näkyviin tähänkin:

Ai 2001 vai?

HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH AHAHAH!

Homman pojat ovat lukeneet kirjoitukseni huolimattomasti, kun vuosi meni hiukkasen vikaan. Ei pahasti, mutta ei ihan osunut kohdalleen.

Luultavasti Junis osallistuit itse sen paskan kirjoittamiseen, ja nyt sitten vedät suuren moralistin roolia.

Tuo juuri on se perussyy miksi teitä hallislaisia voi vain vihata ja halveksua. Vedätte itsenne niin syvälle moraalittomuuden lokaan ja sitten julkeatte esittää moraalista närkästystä.

Oikeastaan ainoa asia, jonka ylläolevasta tahdon korjata, on väite moraalisesta närkästyksestä. Linkitin tekstin Dieterin naisseikkailuista palveluksena ystävälle, enkä aio sitä asiaa ruveta enempää selittämään, eikä koko asia liikuta minua henkilökohtaisesti lainkaan.

Lisäksi voisin sanoa nippis-nappis pärjääväni sen kanssa, että Panu Höglund vihaa ja halveksuu minua, mutta tämä menee jo tekstin aiheen ohi.

———-

Lisäys myöhemmin: koska asiantuntija Höglund tuolla selittää varsin selvänä kantanaan, että koko Vaivihkaa vainotun episodi on poliittista ajojahtia hänen massiivisen tärkeää persoonaansa kohtaan ja taustalla on rautaisen kurinalainen SS-järjestö sekä itse Jussi Halla-aho, avaan asiaa vielä hieman.

Dieterin tarinan tytön ja itseni välillä on yksi ainoa ja ehdottomasti luotettavana pitämäni henkilö. Ajoitus on täydellinen sattuma.  En aio kertoa kuka tämä luotettavana pitämäni henkilö on, mutta halutessaan hän voi itse ilmoittautua kommentteihin.

Mainokset