Kuten jo kaikki tietävät, muuan Timo Hännikäinen on kirjoittanut kokonaisen kirjan siitä, että ei jaksa nähdä vaivaa pokatakseen naisen itselleen.

En ole mikään überalfa, mutta ehkä sentään jotain osaan sanoa. Mitä minä tästä tiedän, piparia saa näin:

1. Fundamentit kuntoon. Älä ole kuten se mies, joka muinoin Ihmissusi-Henryn kommenttilaatikossa ylpeänä kertoi omistavansa vain yhdet housut.  Pistä muutama satanen kuteisiin, leikkauta tukkasi ja peseydy.

2. Älä vedä pleksejä. Mene hippakapakkaan muita myöhemmin ottamatta pohjia. Puolen yön maissa on hyvä aika aloittaa.

3. Hae katsekontakti. Älä tuhlaa omaasi äläkä tytön aikaa yrittämällä randomisti. Pitkä ja/tai toistuva katsekontakti on lupa mennä juttelemaan.

4. Kun menet juttelemaan, mene juttelemaan. Älä mene kopeloimaan äläkä ehdottelemaan suoraan. Puhu jostain, mistä voitte olla samaa mieltä. Jos et osaa, opettele. Ensin netissä, sitten livenä.

5. Ole kohtelias myös muille naisille kuin prospektillesi. Naiset muuttuvat kylmäksi kuin pakastettu hanhi jos kohtelet heidän ystäviään tympeästi ja törpösti.

6. Jos olet jonkinlaisessa virallisessa iskupaikassa, noin tunnin juttelun jälkeen voit ruveta lähentelemään. Malta pitää näppisi erossa tisseistä ja perseestä vielä vähän aikaa.

7. Toista.

Ei kovin vaikeaa, eihän?

Mainokset