Siis tämä.

Lyhyellä tähtäyksellä saamme joko Stadissa radikaalisti huononevat palvelut tai koko seudulla massiivisesti nousevan verotuksen ja pitkällä molemmat, sillä tämän päätöksen toteutuessa me intrerrail-sukupolven ja espressovallankumouksen miehet ja naiset pääsemme lopultakin rakentamaan Helsingistä Tukholmaa, jossa rannoilla asuu varakas väki ja pummit on karkotettu kunnolla slummeihin, joihin mennään metrolla.

Minä sitten tarkoitan tätä.

Olen tarpeeksi vanha muistamaan ilmapiirin silloin joskus vuonna Kielto siirtää itse lasia pöydästä toiseen, vaikken olekaan tarpeeksi vanha että olisin ehtinyt mukaan valtaamaan Lepakkoa, perustamaan City-radiota, dokaamaan Metropolissa ja mitä silloin nyt tehtiinkään.

Koko hengenelämän perussävel oli ”Suomi on niin junttila, kun meillä ei ole edes”, ja edes’siä on sittemmin saatu runsaalla kädellä. On saatu kaljaa kioskeihin, on saatu terasseja (lapset, ennen ei ollut terasseja), on saatu huumeongelma, on saatu paikallisradioita, on saatu assan kulmilla notkuvia ählyjä ja kun saadaan vielä Vantaa ja Vantaalle paskaslummeja, joihin asutetaan värikkyyttä, projekti on valmis.

Mainokset