Käykää lukemassa tämä. Luettu?

Haluaisiko joku seuraavaksi vastata tähän: miksi ihmeessä minä uskoisin blogaajanimimerkki Piiaa enkä Suomen vaikutusvaltaisimman feministijärjestön politbyroon pääsihteeriä?

Haluaisiko joku kertoa minulle myös miten ihan käytännössä näkyy nimimerkki Piian promoama ja epäilemättä myös edustama feminismin haara, joka keskittyy tutkimaan ja purkamaan kaikkien sukupuolten edustamaa rasitetta kaikille tilanteessa, jossa sitä vastassa on selkeitä konkreettisia tavoitteita kulloistenkin sorvissa kiinni olevien naisten hyväksi ihan kenen tahansa miehen kustannuksella ajava eturyhmäfeminismi? Esittäkää minulle keissi tai edes teoreettinen mekanismi, jossa ja jolla akateeminen kelailu ei tipahtaisi laidalta kuin Lilleri-Lalleri, kun vastapuoli määrätietoisesti ajaa itselleen lisää rahaa, valtaa ja etuoikeuksia.

Lopuksi voi vastata tähänkin: mikä siinä f-aatteessa nimenä on niin rakasta, että sitä ei voi suosiolla jättää ahneisiin tahmeisiin käsiin, kun missään tapauksessa ei tule käytännön skaboissa tahmatassuja vastaan pärjäämään kuin jonkin surkean erävoiton välillä?

Mainokset