Kaikki lienevät jo törmänneet väitteeseen, että keisari Palpatine edellisessä duunissaan aktiivisesti ja pitkään peitteli lapsia raiskaavien kollegoidensa touhuja. Toistaiseksi emme tiedä totuutta, mutta väitteessä ei ole mitään, minkä uskominen olisi ainakaan minulle kovinkaan vaikeaa.

Katolisen kirkon toistaiset puolustusyritykset ovat olleet lähinnä surkuhupaisia ja ellei asia olisi niin vakava, ne naurattaisivat kovasti. Mielestäni olen törmännyt vain variansseihin kahdesta teemasta, nimittäin että katolinen kirkko hei kieltää lapsenraiskaamisen ja että media siis kohtelee meitä niin väärin. Jokainen voi itse arvioida mikä kumma näiden väitteiden relevanssi käsillä olevan suhteen on.

Edellä on kuitenkin pelkkää introa. Olen saanut palautetta, että kirjoitan liian kryptisesti (minä muka?), joten pistetään nyt sitten pidemmän mukaan ja säästetään varsinainen asia loppuun: aina menee päin helvettiä,  kun ihminen vastaa teoistaan jumalan edessä. Ihmisen kuuluu vastata teoistaan muiden ihmisten edessä. Tässäkin kohtaa hihhulit ovat traagisesti väärässä, sillä uskonto ei tuo moraalia vaan vasta ilman uskontoa voi moraalia olla, vaikka välillä käy tietysti vahinko oikeinkin päin.

Mainokset